PREIS ANFRAGEN

Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.

Industrieisolatie

Compleet aanbod voor de industriele isolatie

Tacke + Lindemann is al meer dan 30 jaar succesvolle leverancier van metaal en isolatiebenodigheden voor Industrieisoleerders. Wij leveren aan onze klanten metaal van aluminium tot zink. Bij ons krijgt u het metaal zowel in platen als in rollen. Ons systematisch opgebouwd sortiment omvat, uitgaande van metaal, alle noodzakelijke componenten voor de industriele isolatie, met uitzondering van wol. Alles komt van ons, beginnend bij metaal over het dichtband, de bevestigingen tot de noodzakelijke accu-schroevendraaiers met de passende bits.

Succesvol ingezet wereldwijd

Ons volledig sortiment voor de industrieisolatie wordt gebruikt in de bouw van krachtcentrales en in de chemischen Industrie. In Europa zijn wij toonaangevend met dit aanbod.

Graag zouden we voor U een persoonlijk aanbod uitwerken. Vooral in een persoonlijk gesprek hebben we de mogelijkheid Uw behoeften vast te stellen en te bespreken. Enkel door het juiste inschatten bereiken we het optimale voor U. Neem contact met ons op en we nemen ons graag de tijd voor U.